Kvänum

kvänum

Världens finaste kök

En av de kökstillverkare som vi på Kvänum kök i Kristanstad håller allra högst gällande såväl nyskapande funktioner till materialkvalitet och design är Kvänums kök. Vi är en lojal återförsäljare av Kvänums kök – och mycket stolta över det! Det finns inte mycket som kan konkurrera med svensk kvalitet och det är just vad Kvänum är. Det var snickare Gustav Johansson som byggde det första Kvänumköket år 1923 – och det viktigaste för honom då var att bygga ett hållbart, slittåligt kök med funktionsduglighet. Idag är det Gustavs barnbarn Stefan, Olle och Anders som driver Kvänum AB, men Gustavs originalambition genomsyrar fortfarande företaget.

De kök som framställs av Kvänum idag skapas av äkta material och skickligt hantverk – inget lämnas åt slumpen. Det finns massor av stilsäkra möbler i Kvänums sortiment, såväl som intrigerande funktioner. Ett Kvänumkök är alltid vackert, men kan se väldigt olika ut.

Vilken stil passar dig?

Vill du låta bygga ett kök i villan som passar med resten av husets interiör? Kanske bor du i ett äldre hus eller en romantisk sekelskifteslägenhet och drömmer om att få ett nytt, fräscht kök men som ändå stämmer med byggnadens övriga arkitektur och stil? Kvänum har massor av alternativ för dig!

Eller så bor du i ett helt nybyggt hus, eller en minimalistisk lägenhet med rena linjer och tomma ytor och vill att ditt nya kök ska harmoniera med detta? Då funkar inte kristallkronor och antikinspirerade kranar. Kvänum har ett flertal stilrena designkök i sitt utbud och ditt kök kan givetvis anpassas helt efter dina behov och förutsättningar. Kontakta oss på Kvänum kök i Kristanstad idag, så berättar vi mer om Kvänum och deras fantastiska kök!

Välkommen!

Ska du renovera eller bygga nytt kök i Kristianstad? Välkommen att kontakta oss på Kvänum kök i Kristanstad. Vi levererar kvalitetskök för alla smaker och stilar.
Köksblandare

peter nilsson

Peter JE Nilsson

Inredare

© 2018 Kökkristianstad.se. Alla rättigheter förbehållna.